<

Kurtut

Tintti Simola

on tumma ja täyteläinen pieni torvistityttö Tyrväältä.
Lohjan kaupunginorkesterin virtuoottisena äänenjohtajana toimiva Tintti on valmistunut Sibelius-Akatemiasta ja soittaa myös Ladies First Big Bandissa. Soittanut myös lukuisilla äänilevyilla ja toiminut teatterimuusikkona. Hän on valloittava persoonallisuus ja hänen seurassaan ei koskaan käy aika pitkäksi! Tintti tykkää erityisesti sienistä ja meren antimista, ja on myös mestarillinen kokki.
trumpet
bass

Sara Puljula

on laaja-alainen freelance-muusikko ja toimii tuntiopettajana mm. Sibelius-Akatemiassa ja Joensuun AMK:ssa. Syntyi Rovaniemellä mutta lähti hyttysiä karkuun jo 90-luvun lopussa. Tuo vallaton basisti-lyömäsoittaja soittaa kompit pimentoon kaikkialla minne meneekin; mm. yhtyeissä Orkestar Bordurka, Poetrio sekä Pekka Kuusisto & Luomuplayers. Keikkaillut yli 20 maassa.

Uimamaisteri jo yläasteella, myös musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta. Puljula on tunnettu teatterimusiikin ammattilainen (mm. Kansallisteatteri, HKT, Svenska teatern) ja on esiintynyt useissa musiikki,- sirkus- ja tanssiproduktioissa, säveltänyt musiikkia tanssiteoksiin ja eri yhtyeille sekä soittanut kymmenillä äänilevyillä.

Eeva Mäenluoma

on musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta, soittanut klarinettia jo pitkään. Hän työskentelee Lahti Sinfonietan klarinetin äänenjohtajana ja on soittanut myös mm. Suomen Kansallisooperassa, Tampere Filharmoniassa. Lisäksi Eeva on toiminut teatterimuusikkona ja nähnyt elämää. Hän rakastaa hyvää tunnelmaa, kurttujen tunnelmaa!
clarinet

Merja Ikkelä

Merja on yli 45 vuoden lavakokemuksen omaava pitkän linjan muusikko. Hän on diplomipianisti ja opettanut Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolla sekä soittaa, säveltää ja sovittaa laaja-alaisesti. Mm. kiitelty "Largo"-levy Ilpo Tiihosen runoihin on hänen käsialaansa. Merja on haluttu sooloesiintyjä erilaisiin tilaisuuksiin ja hän toimii paljon erilaisissa teatteriproduktioissa. Merja on myös erittäin vikkelä ja nokkela ja viettää nykyään osan talvesta etelän lämmössä.
accordeon

Maija Linkola

on monipuolinen freelancer, joka on ollut mukana kaikenlaisissa porukoissa ja produktioissa niin klassisen kuin viihdemusiikin saralla. Työskentelee nyt vakituisesti Kansallioopperan orkesterin I-viulistina. Hän on esiintynyt kamarimuusikkona ympäri maailmaa sekä JAM-pianotrionsa kanssa että monien yhtyeiden ja orkesterien riveissä. Maija rakastaa teatterimusiikkia ja on soittanut lukuisissa elokuvissa ja yli sadalla äänilevyllä. Hän on myös uskomattoman taitava kokki ja loihtii hätätilanteessa juhla-aterian vaikka pahvilaatikosta!

Äitiysloman aikana Maijaa on tuurannut ihastuttava ja absoluuttisen korvan omaava Kukka Lehto, joka on toiminut mm. Itsevaltiaat-tv-sarjan muusikkona sekä Erin:in ja Jari Sillanpään yhtyeissä.
violin

Ulla Tapaninen

on Suomussalmen lahja Suomen musiikki- ja teatterielämälle.
Tuo rakastettu, valovoimainen koomikko valloittaa lavat ja laitumet ammunnallaan niin, että sonnitkin kiimassa huutavat. Laulajana Ulla on aivan omassa parressaan. Hän omistaa myös lukemattomia kirjoja.
voice