<

Nasevat Kurtut hurmasi kesän festivaaleilla

Nasevien Kurttujen 150-vuotistaiteilijajuhla-
kiertue oli huikea menestys!

Ulla Tapaninen ja Nasevat Kurtut - 150 vuotta taiteilijaelämää!

Sit-down-koomikko Ulla Tapaninen ja ilmiömäinen naiskvintetti Nasevat Kurtut
riemastuttivat kesäkansaa kaikkiaan kymmenellä paikkakunnalla. Mm. Jyväskylä, Kotka ja Haapavesi saivat nauttia riehakkaan kuusikon ammattitaidosta ja Tapanisen virtuoottisesta huumoritaiteesta. Esitykset olivat jälleen täyteen buukattuja ja lisäkatsomoja rakennettiin mahdollisuuksien mukaan. Kesäkiertue oli taiteilijoiden juhlakiertue, taiteiljavuosia on näille karismaattisille daameille kertynyt yhteensä peräti 150.

Taitelijat ovat esiintyneet lukuisissa teattereissa, mm. Ryhmäteatteri, Hgin Kaupunginteatteri, Penniteatteri, Tre:n Työväen teatteri sekä työskennelleet kaupunginteattereissa ympäri Suomen. Nasevat Kurtut ovat tuttuja satojen äänitteiden, elokuvien ja radion lisäksi mm. Radion Sinfoniaorkesterin, Kansallisoopperan, Lohjan Kaupunginorkesterin, Lahden Kaupunginorkesterin ja Pekka Kuusisto & Luomu playersin riveistä sekä lukuisista tanssi- ja musiikkiproduktioista.

Kesäkiertue alkoi heinäkuun ensimmäisenä päivänä Haapavedeltä ja päättyi elokuussa Tuusulanjärven kamarimusiikkifestivaaliin Järvenpäähän.

Syksyllä Nasevat Kurtut ja Ulla Tapaninen voimisteluttavat naurulihaksia Eastwayn tuottamassa ravintolateatterisarjassa, joka viihdyttää Helsingin Studio51:n lisäksi Lahdessa ja Tampereella.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Sara Puljula, 041-524 7634, spuljula@gmail.com
Milla Unkila, 040-5134543, milla.unkila@signhild.fi